Zalmcarpaccio op een bedje van rucola
- Herkomst Italie
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Zalmcarpaccio recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de in plakken van ca. 2 cm dik.
- Leg ze onder plastic folie, plet ze met een fles tot flinterdunne plakejs en verdeel ze over de borden.
- Zet de een uurtje in de koeling.
- Haal ze er vlak voor het serveren uit de koelkast.
- Snijd de in fijne reepjes, hak de in plakjes en drapeer dit alles met de over de .
- Bestrooi met zout en peper.
- Maak vervolgens een dressing van , witte en .
- Roer er ook nog een scheutje olie in waar de zongedroogde in lagen.
- Besprenkel dit alles over de en kip en strooi er , basilicum en over.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zalmcarpaccio410m
-
Recept
Gebakken zalm op een bedje van pasta met geblancheerde paprika435m
-
Recept
Gegrilde asperges met sinaasappel, zalmcarpaccio en balsamico435m
-
Recept
Lauwwarme salade van gamba's, rucola en kaasschuim410m
-
Recept
Carpaccio met rucola en balsamicodressing410m
-
Recept
Rucola-perensalade met roqufort425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 153 kcal | 7% | 612 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |