Ingrediënten

+ -
print

Komkommerroom:

Zalmbonbon:

Minipasta:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Giet voor de uitgelekte ongeveer 500 milliliter , in een met een theedoek bekleed, vergiet en laat dit een nachtje uitlekken.
    Snijd de tomaatjes doormidden en leg ze op aluminium.
  2. Bestrooi ze met en .
  3. Verwarm de oven voor op 180 graden celsius en droog de tomaatjes voor 3 kwartier.

    De komkommerroom:
    Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in hele fijne blokjes.
  4. Bestrooi met en laat dit 15 minuten intrekken.
    Hak de fijn en houd 8 blaadjes apart voor de garnering.
    Dep de droog.
  5. Snijd de zalm in reepjes of blokjes.
    Meng de uitgelekte yoghurt met de créme fraiche, dragon, olie, zout en peper en komkommer.
    Verdeel de room over 4 glaasjes en garneer met de zalm en dragon.

    De zalmbonbon:
    Hak de bieslook fijn.
    Meng de roomkaas met de citroensap, mierikswortelpuree, créme fraiche en de bieslook.
  6. Breng op smaak met en .
  7. Doe de créme in een spuitzak en laat het opstijfen in de koelkast.

    Neem een eierdopje en bekleed de binnenkant met huishoudfolie.
  8. Bekleed vervolgens de binnenkant met een laagje van gerookte .
    Spuit een beetje van de créme in het dopje en vouw de eromheen.
    Neem vervolgens de overhangende huishoudfolie en draai deze dicht.
    Zo krijg je een oranje zalmbolletje.
  9. Laat deze in de koelkast opstijven tot gebruik.

    De pasta:
    Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
  10. Giet hem af en doe hem terug in de pan.
    Voeg de créme fraiche, tomaatjes en toe en laat het nog even warm worden.
  11. Breng op smaak met em .

    Maak het bordje op.
  12. Leg de bonbon op een bedje van wat .
  13. En garneer met een takje bieslook.
  14. Zet de komkommercréme op het bordje, en als laatst de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • zalm, zalm, zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
328 kcal
16%1312 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm trio
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • koud
  • Zalm trio