Zalm Tandoori

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Snijd de in kleine blokjes.
  3. Doe dit in een schaal met 2 eetlepels olie en het zakje tandoorikruiden.
  4. Roer dit alles goed door elkaar en laat het een kwartiertje inwerken.
  5. Snijd ondertussen de in halve ringetjes.
  6. Doe een beetje olie in de pan en laat dit niet al te heet worden.
  7. Doe er de bij en laat die licht rondom worden.
  8. Doe er de bij en smoor het nog een heel klein beetje door, niet gaar laten worden.
  9. Doe er vervolgens de creme fraiche bij en laat dit langzaam erdoor heen smelten.
  10. Doe vervolgens alles in een grote schaal en zet dit ongeveer 30 minuten in een voorverwamde oven (gas 5, elektrische oven) van 180 graden C.
  11. Serveer het met de en smullen maar!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zalm Tandoori heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekkere lichte pasta hoeveelheid mag wel iets groter voor 4 personen
ploegske 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
303 kcal
15%1212 kcal
Vetten
25 g.
36%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm Tandoori