Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Hapjespan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden.
    Smelt in een hapjespan 25 gram boter.
  2. Voeg de toe en smoor in 10 minuten gaar.
  3. Smelt intussen in een sauspan de resterende boter.
    Fruit de 1 minuut, voeg de toe en bak 2 minuten mee.
  4. Schenk langzaam en al kloppend met een garde de erbij.
  5. Breng aan de kook en klop tot een gladde gebonden bechamelsaus.
    Neem de pan van het vuur.
  6. Voeg 50 gram en de zalmblokjes toe.
  7. Breng op smaak met zout en peper.
    Schep een laag saus in een ingevette ovenschaal en dek af met lasagnebladen.
    Meng de door de rest van de saus.
    Maak in de ovenschaal lagen van de rest van de zalm--saus en de lasagnebladen.
  8. Eindig met een laag saus.
  9. Strooi de rest van de kaas erover en bak de lasagne in de voorverwarmde oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter, melk, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
516 kcal
25%2064 kcal
Vetten
31 g.
45%124 g.
Waarvan verzadigd
4 g.
21%16 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
7%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
15%0 g.
Koolhydraten
36 g.
14%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
3 mg.
0%12 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm- prei lasagne
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Zalm- prei lasagne