Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Yoghurtpudding

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Week de ca. 5 minuten in ruim koud water.
  2. Houd 50 gram achter van de voor de garnering.
  3. Pureer de rest in de keukenmachine.
  4. Meng er de , de , 1 deciliter , , en door en klop tot het een glad mengsel is.
  5. Verwarm een 0,5 deciliter en los er van het vuur af de uitgeknepen in op.
  6. Roer dit door de vruchten .
  7. Spoel een vorm van 1,5 liter om met koud water en giet er de vruchtenyoghurt in.
  8. Laat de pudding in de koelkast ca. 6 uur opstijven.
  9. Stort de pudding op een platte schaal en garneer met de achter gebleven vruchten en met verse .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Yoghurtpudding

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Yoghurtpudding
VariatieAantalGang
Yoghurtpudding3Nagerechten
Kerstyoghurtpudding met Cranberrygelei1Nagerechten
Yoghurtpudding met citroen1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
169 kcal
8%676 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
40 g.
15%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Yoghurtpudding
Inhoud
  1. Yoghurtpudding
    1. Ingrediënten
      1. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
    3. Ook lekker om te maken
      1. Variaties op Yoghurtpudding
      2. Voedselallergie informatie
    4. Reacties op dit recept
    5. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek