Wraptaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
    Verhit olie in een koekenpan of wok.
  2. Snipper de en fruit dit aan.
  3. Voeg de gehakt toe en bak dit rul.
  4. Bak de kruiden een minuutje mee.
  5. Voeg wat paneermeel toe zodat het een stevigere massa wordt.
    Roerbak in de andere pan de Italiaanse groentemix.
    Snij de in ringen.
    Snij daarna de steeltjes van de en bak deze licht aan.
    Leg in een ingevette ronde ovenschaal of springvorm een wrap op de bodem.
    Verdeel wat Piripiri-saus over de wrap en beleg deze met 1/3 van het gehaktmengsel en dek dit af met een nieuwe wrap.
    Maak om en om lagen met saus en gehakt.
  6. Bij de 4e wrap gaan we de wrap insmeren met Culinair en beleggen met de helft van de roerbak.
  7. De laatste wrap.
  8. bestrijken met en bekleden met ringen gesneden van parika, en daarin legt men de gebraden champignons.
  9. Strooi daarover de geraspte .
  10. Succes!!!!!!
    Bak de wraptaart 20 minuten in de oven.
25
25
25

Variaties op Wraptaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Wraptaart
VariatieAantalGang
Mexicaanse wraptaart1Wraps
Wraptaart1Bijgerechten
Wraptaart met garnalen en komkommers1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wraps is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boursin
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
345 kcal
17%1380 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Wraptaart