Wonton uit de koekenpan

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Pan
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Meng het met de en voeg de toe.
  2. Laat het 10 minuten rusten.
  3. Als het mengsel schuimig wordt, voegt u de toe.
  4. Doe het mengsel met de in een mixer en draai tot zich een bal gevormd heeft.
  5. Voeg toe als het deeg te plakkerig is en als het te droog is.
  6. Kneed het deeg met de hand verder op een met bestoven oppervlak gedurende 10 minuten.
  7. Rol het deeg uit tot een lange rol met een dikte van 5 cm en snijd deze in stukken van 5 cm.
  8. Meng , , bieslook, en in een grote schaal en kruid met zout en peper.
  9. Maak rondjes van de stukjes deeg en plaats een lepel van het mengsel in het midden.
  10. Vouw de randen naar boven en draai net de hand de bovenkant dicht.
  11. Laat deze gevulde mandjes op een warme plek 30 minuten rusten.
  12. Plaats de mandjes met de platte kant op de bodem van een ingevette tefalpan en bak ze tot de bodem bruin is.
  13. Giet 1 kopje van de in de pan en doe hier onmiddellijk de deksel op.
  14. De mandjes worden nu gaar gestoomd.
  15. Controleer na 5 minuten of meer nodig is.
  16. Het leuke van deze manier van bereiden is, dat als de mandjes plus inhoud gaar zijn, de is verdampt en de bodems weer knisper knapperig zijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • gist en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
269 kcal
13%538 kcal
Vetten
6 g.
9%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
13%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Wonton uit de koekenpan