Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak voor de koolstoof de witte schoon, snijd hem in vieren en snijd de in reepjes van de stronk.
    Pel en snipper de , verhit de in een grote pan.
  2. Fruit er de in.
  3. Voeg de toe en fruit hem kort mee.
    Voeg 250 ml water, het bouillonblokje en het komijnpoeder toe en kook afgedekt ca. 25 minuten op laag vuur.
    Dep de droog, kluts de los in een diep bord en breng op smaak met en .
    Wentel de eerst door het ei en dan door het .
    Verhit de in een grote pan.
  4. Bak er de koteletten in 5-6 minuten per zijde goudbruin in.
    Giet voor de koolstoof de af en vang de bouillon op.
    Vul de bouillon aan met water tot ca. 350 ml.
    Verhit de in een pan.
  5. Voeg de toe en bak kort.
    Voeg beetje bij beetje de bouillon en de toe.
  6. Breng op smaak met en .
    Voeg de saus toe aan de en breng op smaak met en .
  7. Dien de en de gestoofde op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillonblokje en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • groentebouillonblokje, boter, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
284 kcal
14%1136 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%108 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witte kool met gepaneerde karbonade
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • Witte kool met gepaneerde karbonade