Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Smelt de met de in een pan.
  2. Voeg de koffie toe.
  3. Neem de pan van het vuur, verkruimel de koekjes en meng deze door het chocolademengsel.
  4. Laat het mengsel 10 minuten opstijven.
  5. Rol een stuk aluminiumfolie uit.
  6. Stijve mengsel op aluminiumfolie storten en rol van maken van ca. 6 cm doorsnede.
  7. Aluminiumfolie er omheen dicht vouwen.
  8. Leg de rol in de koelkast, laat deze minimaal een uur staan, totdat deze hard is.
  9. Voor het beste resultaat, laat de rol dan een nachtje in de koelkast staan.
  10. Chocoladerol uit koelkast halen, aluminiumfolie verwijderen en in 16 plakken snijden.
  11. Plakken op bordjes met bestrooien.
  12. Eventueel met slagroom garneren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
  • chocolade en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Witte chocolade espressorol heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoe presenteer je de rol met aulfolie er nog over? of is plakjes gesneden met een heet mes? want je hebt aan massa 750 gram? Je verhaaltje is niet af!
henny57 29 december 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
391 kcal
19%1564 kcal
Vetten
46 g.
66%184 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%100 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witte chocolade espressorol
  • Home
  • Recept
  • Nagerechten
  • Witte chocolade espressorol