Witlofstamppot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. kook de aardappelen gaar.
  2. Verhit de pan met de helft van de en stoof hierin het samen met het bouillontablet gaar op een laag vuurtje met deksel op de pan gedurende 20 minuten.
  3. Roer de erdoor en breng op smaak met , zout en gemalen peper.
  4. Verwarm ondertussen de grill.
  5. Giet de af, stamp ze fijn en schep ze door het wilof.
  6. Doe het geheel in een ovenschaal en verdeel de en de rest van de erover.
  7. Zet de schaal onder de grill en laat de gedurende 2 á 3 minuten bruin kleuren.
25
25
25

Variaties op Witlofstamppot

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Witlofstamppot
VariatieAantalGang
Witlofstamppot in hamrolletjes1Groentegerechten
Witlofstamppot met geraspte kaas en rookworst1Stamppotten
Witlofstamppot met appel en spekjes1Stamppotten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
  • boter, kruidenbouillontablet, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, room, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
  • boter, room, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
93 kcal
4%372 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witlofstamppot