Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Beboter een ovenschaal.
  3. Verwijder de buitenste bladeren van de .
  4. Kook de ongeveer 15 minuten in ruim water.
  5. Laat de stronken goed uitlekken.
  6. Wikkel elke stronk in een plak ham en eventueel een plak (voor de liefhebber) en leg ze in de ovenschaal.
  7. Verdeel de halve over de schaal zonder het sap.
  8. Meng de creme fraiche met de helft van de , een scheut perziksap en voeg naar smaak en toe.
  9. Verdeel de saus over de ovenschaal zodat alles bedekt is en verdeel de rest van de geraspte hierover.
  10. Zet ongeveer 30 minuten in de oven totdat de een goudbruin kleurtje krijgt.
  11. Lekker met aardappelpuree erbij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Witlofschotel met perziken en creme fraiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Makkelijk te maken als je gewoon het recept volgt. Nou kon onze oven geen 180 gr. C maar wel 175 of 200. Ik heb dus de temperatuur op 175 gedaan en de oventijd iets verlengt. 33 minuten. En wat overko... Lees reactie
mama1976 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
128 kcal
6%512 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witlofschotel met perziken en creme fraiche
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • ovenschotels
  • Witlofschotel met perziken en creme fraiche