Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rodebessen-bramenjam recept
Rodebessen-bramenjam recept

Rodebessen-bramenjam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de jampotten en deksels schoon met heet sodawater. Spoel alles na met schoon, heet water en laat de potten en deksels omgekeerd op een schone theedoek uitlekken / drogen.
Maak de bramen en rode bessen schoon en doe ze in een royale pan. Breng het fruit op een zacht vuur aan de kook. Voeg dan de geleisuiker toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de massa circa 7 minuten borrelend koken. Schenk de hete massa direct in de schoongemaakte jampotten en sluit ze af. Zet de potten bij voorkeur omgekeerd weg.

Allergenen Informatie

Voor dit rodebessen-bramenjam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven