Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Georgische uitjes recept
Georgische uitjes recept

Georgische uitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het water met de kruiden, suiker en zout koken met deksel op klein vuur gedurende 10 minuten. Azijn toevoegen en opnieuw aan de kook brengen. De schoongemaakte uitjes bij de bereiding voegen en 10 minuten laten doorkoken. De uitjes in uitgekookte bokaaltjes doen en er de hete marinade overgieten. Warm sluiten met hermetisch sluitende deksels. Etiketteer en bewaar op een koele plaats.

Allergenen Informatie

Voor dit georgische uitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven