Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Garde
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. 1e manier met hele vruchten:
    Zet de vruchten op met een laagje water.
    Laat het aan de kook komen.
    Sla met een garde de vruchten enigsinds kapot.
    Goed blijven roeren en de suiker toevoegen.
    Eventueel aanlengen met wat water tot een mooie saus ontstaat.
    2e manier:
    De vruchten met wat water aan de kook laten komen.
  2. Vruchten laten koken en flink met de garde door roeren.
  3. meekoken.
    Vruchtenmassa door de zeef of in de keukenmachine pureren (sapcentrifuge kan ook).
  4. De gezeefde saus opnieuw in de pan en aan de kook brengen.
  5. Een papje maken van en wat water.
  6. Dit mengsel door het vruchtensap mengen en 1 minuut laten koken.
  7. Daarna afkoelen.
25
25
25

Variaties op Vruchtensaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vruchtensaus
VariatieAantalGang
Kipfilet met vruchtensaus2Gevogelte
Vissticks met kerrie-vruchtensaus1Vis en schaaldieren
Citrus-vruchtensaus1Sauzen en marinades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
5 kcal
0%20 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vruchtensaus
  • Home
  • Recept
  • Bijgerechten
  • Vruchtensaus