Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Oven verwarmen op 175 graden
    vorm van 20 cm invetten en passend papier op de bodem leggen
    met en naar 38 graden verwarmen
    8 min op hoogste stand kloppen
    3 min, op halve stand kloppen
    zeven
    doorspatelen
    door spatelen
    in de vorm verdelen en glad strijken
    onder het midden in de oven plaatsen
    in 30 min gaar bakken
    laten afkoelen
    lossen en papier verwijderen
    gelatineblaadjes in koud water weken
    en met verwarmen naar 80 graden
    uitknijpen en oplossen in het warme sap
    pannetje met sap laten afkoelen in koud water
    door het sap roeren
    ondertussen de tot 3/4 stijf kloppen
    als het sap lobberig begint te worden de er door spatelen
    bisuitplak horizotaal doorsnijden
    op de onderlaag de verdelen
    hierop de bavaroise verdelen
    boven plak er op leggen en licht aandrukken
    nu een uur in de koeling plaatsen
    75 gr over de bovenzijde gladstrijken
    vruchten pellen, schillen en in plakjes snijden
    de taart met de vruchten beleggen
    rest van de jam met 30 gr water verwarmen tot het kookt
    met een kwast de jam over de vruchten deppen
    taart nog 2 uur in de koeling verder laten opstijven
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, gelatine, suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
510 kcal
25%5100 kcal
Vetten
39 g.
56%390 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%210 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
14 g.
15%140 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vruchten bavaroise taart
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Vruchten bavaroise taart