Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwarte spaghetti met mini Sint Jacobsnootjes recept
Zwarte spaghetti met mini Sint Jacobsnootjes recept

Zwarte spaghetti met mini Sint Jacobsnootjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti. Hak de knoflook en de peterselie fijn. Maak in een pan de olie een beetje warm. Haal de pan van het vuur. Doe daarbij de knoflook en peterselie en daarna de spaghetti. Roer dit voorzichtig door elkaar. Bak ondertussen de Sint Jacobsnootjes op een hoog vuur in 2 minuten bruin en gaar. Rol de spaghetti op een vork en leg een mooie krul op de borden. Daarna de Sint Jacobsnootjes er op verspreiden. Maak het af met geraspte parmezaan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zwarte spaghetti met mini sint jacobsnootjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven