Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoet en pittig rundvlees recept
Zoet en pittig rundvlees recept

Zoet en pittig rundvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd het rundvlees in flinter-dunne reepjes en verspreid ze over een ovenschaal. Snijd de ui en de pepertjes heel dun in halve ringen en strooi deze over het vlees samen met 3 eetlepels vers gesneden koriander en laat het afgedekt 1 uur marineren. Maak een dik pannenkoeken beslag van bloem, melk, suiker en kaneel (eventueel kan je er 1 eetlepel gehakte koriander aan toevoegen). Bereiding: Zet de ovenschaal met het vlees in een voorverwarmde oven van 80 graden C (het vlees mag niet gaar worden, alleen warm). Bak kleine pannenkoekjes van het beslag. Leg een pannenkoekje op een bord en bedek het pannenkoekje met het rundvlees. Proef de volledige sensatie van smaken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoet en pittig rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven