Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmbonbon met kervelsaus recept
Zalmbonbon met kervelsaus recept

Zalmbonbon met kervelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet 4 mokkakopjes klaar en bekleed deze met huishoudfolie. Verdeel de plakjes zalm in de kopjes en laat het overtollige over de rand van de kopjes vallen, dit om later de de kopjes af te dekken. Meng de garnalen met 4 eetlepels coktailsuas en op smaak zout en peper. Vul de kopjes hiermee en sla de overtollige zalm over de inhoud, uiteindelijk het folie dichtdraaien en koelen in de koelkast tot gebruik. Hak de slaotjes heel fijn en meng met 1 deciliter olie, 2 eetlepels wijnazijn, de fijngehakte kervel, een vleugje poedersuiker, 2 theelepeltjes koud water en op smaak met zout en peper. De opmaak: Maak een spiegel van de kervelsaus in het midden van een groot bord en leg de zalmbonbon in het midden van de spiegel. Op de zalmbonbon 2 steeltjes bieslook kruislings ter garnering.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmbonbon met kervelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven