Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wonton 1 recept
Wonton 1 recept

Wonton 1


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een stevig deeg van bloem, zout en Ī 1 deciliter water. Vorm er een bal van en laat deze 30 minuten rusten in de koelkast. Vermeng de overige ingrediŽnten. Bestuif het aanrecht met bloem en rol het deeg uit tot een dunne lap. Steek er met een kopje rondjes uit en beleg deze rondjes in het midden met een lepel gehaktmengsel. Nadat u de randjes van de deeglapjes vochtig hebt gemaakt, slaat u de lapjes dubbel en drukt de randen aan met een vork. Verhit in de frituurpan de olie en bak de won tons met een paar tegelijk gaar en mooi bruin. Serveer met rode gembersaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wonton 1 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven