Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witvissoep recept
Witvissoep recept

Witvissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder vel en eventuele graten van visfilets en snijd ze in blokjes van 2,5 centimeter. In een grote kom doen. Vermeng ui, knoflook, peterselie, citroenschil, citroentijm, laurierblaadjes, olijfolie en azijn. Over de vis gieten, afdekken met plasticfolie en 2 uur in de koelkast laten marineren. Doe het vismengsel in een grote pan. Bouillon, wijn en peper toevoegen. Langzaam tot het kookpunt brengen en afgedekt 15 minuten laten sudderen tot de vis net gaar is. Voor het opdienen het brood goudbruin roosteren. In soepborden leggen en de hete soep erover gieten. Direct opdienen.

Allergenen Informatie

Voor dit witvissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven