Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme gerookte zalm met spinaziedressing recept
Warme gerookte zalm met spinaziedressing recept

Warme gerookte zalm met spinaziedressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak voor de dressing spinazie, olie, azijn en citroensap met de staafmixer fijn. Breng op smaak met zout en eventueel een beetje suiker. Verdeel de zalm over 4 bordjes. Druppel er een beetje van de dressing over en zet 1 minuut in de oven. Meng de sla, spinazie en 1 eetlepel dressing en verdeel over de zalm. Giet de rest van de dressing erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit warme gerookte zalm met spinaziedressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven