Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vrijdagse soep recept
Vrijdagse soep recept

Vrijdagse soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de korsten van het brood af. Zet het water op en breng het aan de kook. Voeg al roerende stukje bij stukje het brood toe, totdat een tamelijk dikke soep ontstaat (broodsoep). Neem een grote braadpan met dikke bodem. Laat daarin de ui in de hete boter bruin braden. Voeg de savooiekool toe en iets later de wortelen en de knolselderij. Laat alles 20 minuten zachtjes stoven. Voeg naar smaak zout, peper, foelie en maggi toe. Schep de broodsoep in de braadpan. Laat de soep nog even koken. En roer tenslotte nog mosterd naar smaak toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vrijdagse soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven