Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkorenflensjes recept
Volkorenflensjes recept

Volkorenflensjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingredienten in een kom.
Smelt boter of olie in een grote koekenpan.
Neem een kleine diepe (soep)lepel beslag en schenk die in de pan. Draai de pan, zodat het beslag goed (dun!) verdeeld wordt over de pan.
Keer het flensje met een brede spatel of pannenkoekenmes als die aan de bovenkant droog wordt en als die aan de onderkant niet meer plakt aan de pan.
Herhaal dit voor alle flensjes. Hou ze warm op een bord met een omgekeerd bord eroverheen.

Serveersuggesties

Lekker met suiker (met kaneel of citroensap), stroop, gember, jam, banaan en ander zoet beleg. Voor een kaasflensje: zie recept kaasflensje.

Allergenen Informatie

Voor dit volkorenflensjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven