Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vleesfantasie van Huub recept
Vleesfantasie van Huub recept

Vleesfantasie van Huub


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukjes en draai van het gehakt kleine balletjes. Braad het geheel in de boter tot het vlees bruin is geworden. Voeg de wijn, zilveruitjes en de in blokjes gesneden augurkjes toe (peper en zout naar behoefte). Laat het geheel een uur op klein vuur stoven. Voeg als laatste de champignons en zure room toe. Bind het geheel een beetje. Lekker met vers stokbrood. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vleesfantasie van huub recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven