Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vispakketjes recept
Vispakketjes recept

Vispakketjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de zeeduivelfilets schoon en snijd ze in blokjes. Rasp de schil van de limoen. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd hem in reepjes. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes. Meng de bloem met eieren en snufje zout tot een glad deeg. Kneed het 5 minuten en pak het in huishoudfolie. Leg het pakketje 20 minuten in de ijskast. Hak de blokjes vis met limoenschil, knoflook, peper en peterselie fijn. Breng het geheel op smaak met room en zout en mix het geheel tot een dikke puree. Meng de tomaatblokjes met olijfolie en citroensap in een kom tot een dressing. Breng het op smaak met zout en zet het afgedekt in de ijskast. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en snijd er 32 rondjes van 4 cm doorsnede uit. Verdeel de vulling over de helft van de rondjes en bedek ze met de rest van de rondjes. Druk de deegranden tegen elkaar aan. Breng in een grote pan water aan de kook en pocheer de pakketjes in porties in 5 minuten gaar. Laat de pakketjes uitlekken en besprenkel ze met de tomatendressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vispakketjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven