Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verrine met kip, wortel en aardappel recept
Verrine met kip, wortel en aardappel recept

Verrine met kip, wortel en aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de wortels en de aardappels en snijd ze in kleine dobbelsteentjes. Kook ze met de grof gesneden uien tot de groentes goed gaar zijn. Maak van het aardappel/wortel mengsel en de melk een puree. Snij de kipfilet in grote stukken en bak ze met de tijm gaar in de olijfolie. Haal de tijm er uit en hak de kipfilet heel fijn. Doe een laagje puree in 4 glazen, daarna een laagje kip, weer een laagje puree, enzovoorts. Strooi de gruyère kaas over de glazen en zet ze even onder de gril totdat de kaas is gesmolten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verrine met kip, wortel en aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven