Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-garnalen pasteitje recept
Tomaten-garnalen pasteitje recept

Tomaten-garnalen pasteitje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de tomaten fijn en fruit deze goudbruin in de olie. Ontvel de tomaten (even in heet water leggen, dan zijn ze makkelijk te ontvellen). Snijd de tomaten in blokjes en laat deze ongeveer 5 minuten met de uien mee bakken en dan ongeveer 3 minuten de garnalen mee laten bakken. Breng het op smaak met de ketjap, zout en peper uit de molen en verdeel het dan over de 4 bakjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomaten-garnalen pasteitje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven