Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toast champignons recept
Toast champignons recept

Toast champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in 4 en stoof ze onder deksel in 10 minuten gaar. Klop het ei met de melk en de peper, zout en nootmuskaat los, wentel het brood hierin en bak in boter goudgeel aan beide zijden en leg op een ingeboterde ovenplaat. Maak een roomsaus met de melk, room, uitje, peper, zout, nootmuskaat en champignonvocht. Goed binden en afsmaken. Op de champignons gieten tot ze juist onderstaan, cognac toevoegen en mengen De champignonragout over de sneden brood verdelen. Strooi er een beetje paneermeel over en leg er een paar klontjes boter op. Zet 15 minuten in een oven van 180C. Serveer met een blaadje sla, tomaatje en partje citroen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit toast champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven