Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise wontonsoep recept
Thaise wontonsoep recept

Thaise wontonsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de knoflook. Meng de ingrediënten voor de vulling in een kom. Spreid de wontonvellen uit op het werkvlak. Vul elk vel met een royale theelepel en vouw het dicht. Bevochtig de randen met wat water en plak ze dicht. Bereid de soep. Pel de knoflook en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in de koekenpan en bak de knoflook goudbruin. Breng in een grote pan 2 liter water met de botten aan de kook en laat ze 10 minuten sudderen. Zeef de soep (botten worden niet meer gebruikt). Breng in een andere pan water aan de kook en laat hierin de wontons 30 seconden zachtjes koken. Schep ze voorzichtig over in de bouillon en voeg de vissaus en zout toe. Maak de paksoi schoon en snijd hem in repen. Voeg de paksoi aan de soep toe en breng deze aan de kook. Maak de uitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes. Verdeel de taugé over 4 diepe kommen en schep de soep erover. Garneer de soep met de knoflook, ui en koriander.

Allergenen Informatie

Voor dit thaise wontonsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven