Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Slakken in tomatensaus recept
Slakken in tomatensaus recept

Slakken in tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Slakken scheiden van vocht. Ui fijn snijden en ligt aanfruiten. Slakken toevoegen en op lage temperatuur meebakken. Knoflook en sambal toevoegen. Vocht slakken, glas sherry, tomaten, ketchup en laurier toevoegen. Geheel in laten dampen tot een papperig sausje. Vlak voor het opdienen de fijn gesneden champignons toevoegen en 1 minuutje meekoken. Indien de saus te papperig wordt, dit iets verdunnen met droge sherry. Opdienen met stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit slakken in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven