Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwiches van gepaneerde courgettes met rauwe ham en Parmezaanse kaas recept
Sandwiches van gepaneerde courgettes met rauwe ham en Parmezaanse kaas recept

Sandwiches van gepaneerde courgettes met rauwe ham en Parmezaanse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix in een keukenmachine het paneermeel, de Parmezaanse kaas, wat peper uit de molen en de koriander. In een diep bord storten. Klop de eieren op en stort ze in een diep bord. Stort het meel op een derde bord. Was de courgettes en droog ze goed af. Snijd de uiteinden er af. Snijd met een scherp mes de courgettes in dunne plakjes van een paar mm dik. Maak ze allemaal even groot. Snijd de rauwe ham in even grote plakjes als de courgettes. Maak vervolgens met de plakken courgettes en de ham een soort sandwiches (8 stuks) door een plak courgette af te dekken met een plak ham, daarop weer een plak courgette een plak ham en een plak courgette. Rol de sandwiches eerst in het ei, dan in het meel en vervolgens in het ei en daarna in de paneermeel met Parmezaanse kaas. Zet ze minimaal 30 minuten in de koelkast. Verwarm de olijfolie met de boter in een grote koekenpan en bak daarin de sandwiches in 15 minuten mooi goudbruin. Regelmatig omkeren. Opdienen op een bedje van veldsla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwiches van gepaneerde courgettes met rauwe ham en parmezaanse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven