Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige risotto recept
Romige risotto recept

Romige risotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie met 50 gram boter.
Fruit de ui.
Voeg de rijst toe.
Roer tot alle korrels glanzen.
Giet de wijn erbij.
Voeg stapje bij stapje de bouillon erbij.
Laat de rijst steeds de bouillon opnemen voor je de volgende scheut erbij doet.
Blijf steeds roeren.
Neem als alle bouillon is opgenomen de pan van het vuur.
Roer de boter door de rijst.
Roer de helft van de kaas door de rijst.
Serveer met de overige kaas over de rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige risotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven