Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rol van spinazie ei en gerookte zalm met boursin recept
Rol van spinazie ei en gerookte zalm met boursin recept

Rol van spinazie ei en gerookte zalm met boursin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de spinazie in pan en giet hem daarna in een zeef. Druk het vocht er zoveel mogelijk uit. Klop de eieren op in een schaal, doe de spinazie erbij en meng alles goed dooreen. Op smaak brengen met wat peper. Geen zout want de zalm is al zout genoeg. Neem een grote rechthoekige ondiepe schaal en smeer die in met olijfolie. Giet daarin het spinaziemengsel en verdeel het goed over de schaal. Smeer daarover een laagje Boursin en leg daarop de gerookte zalmfilet. Zet de schaal 25 minuten in een voorverwarmde oven (210°C). Haal de schaal uit de oven. Vouw het mengsel voorzichtig in drie lagen. Snijd er rollen van 2 cm dikte uit en leg die op de kant op een dessertbordje. Warm serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rol van spinazie ei en gerookte zalm met boursin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rol van spinazie ei en gerookte zalm met boursin heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb wat aarzelingen om met dit recept te beginnen. 5 eieren losgeklopt met uitgelekte spinazie erdoor, hoe kan ik daar boursin op smeren? Of moet de schaal in de oven voordat de boursin en de gero... Lees reactie
    Truus gaf dit recept op 8 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven