Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst met roomboter, vermicelli en bouillon recept
Rijst met roomboter, vermicelli en bouillon recept

Rijst met roomboter, vermicelli en bouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in de pan samen met het bouillonblokje. Voeg de vermicelli toe. Fruit deze een paar minuten en voeg daarna de rijst toe en fruit deze ook een paar minuten op laag vuur! Voeg het water toe en zorg dat deze 1 cm boven de rijst uitkomt. Voeg het citroensap en een snufje zout toe. Laat het koken op hoog vuur. Zodra het begint te koken, op laag vuur, deksel erop en 15 a 20 minuten laten koken. Schep de rijst met een houten lepel, doe een krant onder de deksel en laat het rijst even rusten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijst met roomboter, vermicelli en bouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven