Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Portobelle gevuld met belegen kaas en paprika recept
Portobelle gevuld met belegen kaas en paprika recept

Portobelle gevuld met belegen kaas en paprika


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem fijn. Verwijder de korstjes van het witbrood, rooster ze lichtbruin en verkruimel het brood. Klop het ei in een kommetje los. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng in een kom de sjalotjes met knoflook, paprika, tijm, 75 gram geraspte kaas, broodkruim en ei en breng het mengsel op smaak met zout. Vul de portobello's met het kaasmengsel en leg ze in een ovenschaal. Bedruppel de portobello's met iets olijfolie en bestrooi ze met de rest van de kaas. Bak de portobello's in het midden van de oven in 20 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit portobelle gevuld met belegen kaas en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven