Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoen-kokossoep recept
Pompoen-kokossoep recept

Pompoen-kokossoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de pompoen, schraap de pitten eruit en snijd het vruchtvlees fijn. Was het citroengras en snijd fijn. Schil de gember en hak in kleine stukjes. Was het pepertje, snijd het doormidden, verwijder de pitjes en hak fijn. Verhit de olie en bak daarin de pompoen, het citroengras, de gember en het pepertje even aan. Giet de bouillon en de kokosmelk erbij en breng aan de kook. Voeg zout en peper toe en laat 15 minuten doorkoken. Rooster ondertussen de pompoenpitten in een pan met antiaanbaklaag zonder vet. Pureer de soep kort met een staafmixer. Bestrooi met de pompoenpitten en serveer met het brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoen-kokossoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven