Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pitapizza's met spinazie en mozzarella recept
Pitapizza's met spinazie en mozzarella recept

Pitapizza's met spinazie en mozzarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng een pan water met zout aan de kook, dompel er de spinazie in, neem eruit en laat snel af koelen in een vergiet onder stromend koud water. Giet af en besprenkel het met de olie van de zongedroogde tomaten. Halveer de pitabroodjes, besmeer de helften met de tomatenknoflookpuree en verdeel er de spinazie over. Verdeel er dan de cherrytomaatjes, de kaas en het sesamzaad over. Bak 10 minuten of tot de kaas iets gesmolten is en begint te kleuren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pitapizza's met spinazie en mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven