Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mozzarella met bacon recept
Mozzarella met bacon recept

Mozzarella met bacon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de mozzarella in 2 stukken en maak een inkeping in beide helften. Verwarm olijfolie in een koekenpan en leg één helft van de mozzarella in de pan met de inkeping naar beneden en druk de kaas een beetje plat. Als de kaas een beetje gesmolten is, leg je er 3 plakjes bacon op en laat je het nog even op het vuur staan. Herhaal dit voor de 2e helft.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mozzarella met bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven