Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen a la escargots recept
Mosselen a la escargots recept

Mosselen a la escargots


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de roomboter in een kom en knijp de schoongemaakte tenen knoflook er boven uit met de knoflookpers. Meng de fijngehakte peterselie en de fijngehakte sjalotjes erdoor heen. Voeg de druppels citroensap toe en roer tot een gladde boter is ontstaan. Maak op smaak af met peper en zout. Doe de gekookte mosselen in vier slakkenbakjes (ieder zes slakken) of in een ovenschaal en bedek ze met een flinke laag kruidenboter. Plaats ze in een op 180 graden Celcius voorverwarmde oven en laat ze gedurende 10 minuten bakken. Serveer met stokbrood als voorgerechtje of als lunchgerechtje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mosselen a la escargots recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven