Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lichte créme van brie met julienne van parmaham recept
Lichte créme van brie met julienne van parmaham recept

Lichte créme van brie met julienne van parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de groentebouillon op met de brie en laat de soep 1/2 uur koken. Mix de soep, giet hem door een fijne puntzeef en breng de soep opnieuw aan de kook. Voeg de room toe en bind de soep met de boter. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de parmaham in julienne. Snijd de peterselie ragfijn. Verdeel de parmaham en de peterselie over de soepkommen en schenk de créme van brie erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lichte créme van brie met julienne van parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven