Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflook-roomsaus recept
Knoflook-roomsaus recept

Knoflook-roomsaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Plet de knoflook fijn. Doe de room in een pannetje en breng het aan de kook. Laat de room zonder deksel al roerend op laag vuur 15 minuten pruttelen tot het is ingedikt. Smelt de boter in een pannetje maar laat het niet bruin worden. Bak de knoflook in de boter al roerend. Voeg de warme room toe en meng alles goed door elkaar. De saus is lekker met reepjes gekleurde paprika.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knoflook-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven