Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenragout recept
Kippenragout recept

Kippenragout


Ingrediënten


17 2

Bereidingswijze


De kipfilet in 1 1/2 liter water met bouillonblokken zachtjes gaar koken (ongeveer 15 minuten). In de bouillon af laten koelen, daarna de kip in kleine stukjes verdelen. Van de boter, bloem en 2 deciliter bouillon een roux maken. Dan zoveel zoveel bouillon toevoegen tot de saus op de gewenste dikte is. Champignonplakjes en uisnippers toevoegen en even laten doorkoken.
Vlees toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kippenragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 26 recensies

  • Echt lekker hoor
    Tjeu Jacobs gaf dit recept op 28 januari 2016 5 uit 5 sterren
  • Hij is heerlijk
    Jeanneke gaf dit recept op 24 december 2014 5 uit 5 sterren
  • Ik ben dit recept nu aan 't maken maar i.p.v kipfilet heb ik kippenbouten gebruikt.
    Gaston Gilissen gaf dit recept op 8 september 2014 5 uit 5 sterren
  • Deze kippenragout is super lekker, meer hoef ik er eigenlijk niet te zeggen :)
    H.Keerssemeeckers gaf dit recept op 23 augustus 2014 5 uit 5 sterren
  • Doe 't eens wat anders, wel de ragout op dezelfde manier maken... maar... Rijst-Ragout-en dan kerrysaus erover mmmmmmmmmmm mj
    Marie-Jose(Emje) gaf dit recept op 7 mei 2014 5 uit 5 sterren
  • Tjonge wat een gezeik weer over dikmakers, dan eet je het toch niet, ga fijn die lighttroep gebruiken waar je zo vet van wordt
    Yvonne gaf dit recept op 14 maart 2014 5 uit 5 sterren
  • Prima recept het bovenste en zo klaar!
    Matthieu gaf dit recept op 25 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Moet je bij de ragout de champignons voor koken?
    Annelies de Vries gaf dit recept op 23 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Wat ongelooflijk veel saus voor zo'n klein beetje kip.
    Edwin gaf dit recept op 21 december 2013 3 uit 5 sterren
  • Mag je voor dit recept ook vloeibare boter gebruiken? Graag een reactie.
    Els gaf dit recept op 17 december 2013 4 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven