Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaastaart met yoghurt recept
Kaastaart met yoghurt recept

Kaastaart met yoghurt


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de kaas (ik neem altijd pittig oud en emmentaler voor een stevige bite)in een kom.
Doe er wat versgemalen peper bij en nootmuskaat en de bloem. Schep dit om totdat alle kaas onder de bloem zit.
Kluts twee eitjes en doe dit erbij met de yoghurt.
Bekleed de ovenschaal (doorsnede 25 centimter) met bakpapier en bladerdeeg (5 plakjes of kant en klaar ronde).
Prik de bodem met een vork een aantal maal in. Stort hierin het kaas yoghurt mengsel.
Draai de oven terug naar 180 graden en bak de taart tot hij aan de bovenkant lichtbruin ziet en het bladerdeeg er gaar uitziet. (bij mij meestal 35 min op 180 graden).

Ketchup is er lekker bij, of meng er ook eens een lenteuitje door of bieslook! Variatie genoeg.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaastaart met yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven