Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasflensje recept
Kaasflensje recept

Kaasflensje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bij zelfgebakken flensje: laat het flensje in de pan liggen als die klaar is. Bij kant en klaar flensje: smelt (eventueel) een klein beetje boter of olie in de pan en leg het flensje erin.
Leg op de helft plakjes kaas.
Klap (de onbelegde helft van) het flensje dubbel met een spatel en druk even aan.
Laat dit een paar minuten in de pan leggen, totdat de kaas goed gesmolten is.

Allergenen Informatie

Voor dit kaasflensje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven