Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde portobello's recept
Gevulde portobello's recept

Gevulde portobello's


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de steeltjes uit de portobello's. Schraap de portobello's met een theelepel voorzichtig een beetje uit en bewaar het schaafsel. Leg de portobello's in een ovenschaal. Snijd de shii-take en de portobell'steeltjes in kleine stukjes. Rooster de pijnboompitjes kort bruin in een droge pan. Voeg de spekjes toe en bak ze rondom bruin en gaar. Voeg daar de shii-takes, portobello-stukjes- en schaafsel aan toe en bak deze bruin en gaar. Voeg een scheutje kookroom, peper en eventueel een snufje zout toe. Vul de portobello's met het spekjesmengsel en bestrooi ze met de parmezaanse kaas. Bak de portobello's in 15 tot 20 minuten gaar. Serveertip: Leg de portobello's op een bedje van rucolasla. Decoreer met wat olijfolie, crema di balsamico en wat pijnboompitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde portobello's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven