Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde peertjes recept
Gevulde peertjes recept

Gevulde peertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de muesli en de walnoten met 4 eetlepels honing. Schep de nougatine erdoorheen tot je een massa krijgt van meer noten/muesli dan honing. (het is de bedoeling dat de noten en muesli enkel door de honing bij elkaar gehouden worden) Verdeel deze vulling over de binnenste kern van de peren en druk het iets aan. Leg op elke vulling een halve walnoot. Zet de peertjes 5 minuten in een voorverwarmde oven van ca 175 C. Tip: Je kunt deze gevulde peertjes ook gewoon koud serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde peertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven