Geitenkaas in bladerdeeg op een bedje van rucola

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Plank
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
    Leg de deegvellen op een plank en snijd er acht ronde plakken uit.
    Leg vier ronde velletjes op een met olie ingesmeerd vel bakpapier (moet op het rooster in de oven passen).
    Leg op elke plak deeg een schijf .
  2. Strooi er wat fijngesneden basilicum op en een druppel .
  3. Voeg een weinig toe en bestrooi met uit de pepermolen.
  4. Bestrijk de randen van de deegvelletjes met de opgeklopte .
  5. Dek het geheel af met een deegvelletje.
  6. Druk de randen goed aan zodat er geen gat ontstaat.
  7. Bestrijk de bovenkant met opgeklopt ei.
    Zet ze ongeveer 10 minuten in de oven.
    Serveer op een bedje van dat is aangemaakt met een vinaigrette van balsamico azijn, en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in geitenkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Geitenkaas in bladerdeeg op een bedje van rucola heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wat honing op de geitenkaas en dan dichtvouwen. Heerlijk!
Tanny 17 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
262 kcal
13%1048 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geitenkaas in bladerdeeg op een bedje van rucola