Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde visschotel recept
Gefrituurde visschotel recept

Gefrituurde visschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wentel de inktvisjes en de visjes door de bloem en frituur ze in een ruime hoeveelheid olie. Strooi er vervolgens wat zout over. Snijd de krulandijvie fijn en stoof de groente 8 minuten in een scheutje olie met de in plakjes gesneden ui, 1 eetlepel suiker en 1 eetlepel azijn. Serveer de groente als bijgerecht bij de gefrituurde visjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gefrituurde visschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven