Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen uit de wok met paprika, sugar snaps en koriander recept
Garnalen uit de wok met paprika, sugar snaps en koriander recept

Garnalen uit de wok met paprika, sugar snaps en koriander


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de paprika's en halveer deze. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Haal de sugar snaps af en was ze. Blancheer de sugar snaps in kokend water ca. 4 minuten en spoel ze koud. Schil en rasp de gemberwortel. Was de bosuitjes en snijd ze in schuine stukken van ca. 2 cm. Pel en snipper de knoflook. Was de koriander en pluk de blaadjes. Verkruimel de trassie. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de paprika met de gember, knoflook en de trassie. Voeg na ca. 3 minuten de sugar snaps, bosuitjes, sojasaus, garnalen toe en roerbak deze even mee. Blus de garnalen af met de sherry. Bestrooi met de korianderblaadjes.

Serveersuggesties

Ook lekker als hoofdgerecht met noodles. Wijnadvies: Bourgogne Mellenote pinot noir, Franse rode wijn

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen uit de wok met paprika, sugar snaps en koriander recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven