Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flensjes met asperges en ham recept
Flensjes met asperges en ham recept

Flensjes met asperges en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de flensjes van de bloem, de eieren, de melk en het zout. Rol 1 plak ham met 1 of 2 asperges in elk flensje en leg deze in een vuurvaste schotel netjes naast elkaar. Doe de geraspte Emmentaler eroverheen. Verwarm de oven voor op 200 graden C.,en laat de kaas smelten in ca. 15 minuten. Strooi er, voor je het gaat eten, nog een beetje nootmuskaat overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit flensjes met asperges en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven